30. oktober 2023

2Stabilise nominert til Entrepreneur of the Year

30. oktober 2023 ble det kunngjort på EYs hjemmsider at Kjell Størksen, 2Stabilise, er nominert som regional finalist i den prestisjetunge konkurranse; EY Entrepreneur Of The Year Norge 2023.

Kjell Størksen er en av 36 ledere fra virksomheter i hele landet, som deltar på årets regionskåring som regionale finalister. Årets finalister representerer et svært bredt spekter av bransjer fra blant annet teknologi, klær, fisk, oljeservice, og kantine- og helikopterdrift.

Konkurransen, som går tilbake til 2002, har fremhevet 1 300 entreprenører i løpet av disse årene. De har deltatt i det norske programmet, som er del av verdens største vekstskaperprogram, EY Entrepreneur Of The Year.

«- Verdiskaping er hjertet av innovasjon og fremgang. Det er drivkraften som former og transformerer samfunn. Gjennom kreativitet, entreprenørskap og hardt arbeid skaper vi ikke bare økonomisk vekst, men også muligheter, arbeidsplasser og bærekraftig utvikling. Vi i EY er stolte av å sette verdiskaping på agendaen og på den måten virkeliggjøre vår visjon: “Building a better working world”, sier Rosenberg.

14. november går startskuddet for årets regionskåringer, og 30.november er satt av til regionskåringen i Vestland.

Vi gratulerer Kjell Størksen og 2Stabilise med denne nominasjonen og ønsker de all mulig suksess i den kommende konkurransen.

FAKTA OM EY ENTREPRENEUR OF THE YEAR

Verdens største vekstskaperprogram, EY Entrepreneur Of The Year, er nå inne i sitt 22. år i Norge.  Internasjonalt blir det arrangert for 37. gang. Det er et globalt program som skal inspirere aktive eiere til videre vekst og verdiskaping. Hensikten er å fremheve og hedre personer som bidrar med ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser. Uavhengige juryer kårer finalister og vinnere både nasjonalt og internasjonalt.

Siste års nasjonale vinnere: Kjetil Trædal Thorsen i Snøhetta AS (2022), Jonas Helmikstøl i Easee AS (2021) og Henrik Badin i VOW ASA (2020). Tidligere nominerte ledere av virksomheter fra Bjørnafjorden er blant annet brødrene Espen & Knut Jarle Aspenes fra Alutec.